Castellano
Català


La Policia Local deté a responsables d’una associació cannàbica per delicte contra la salut pública

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

noticies_txt_11581_not_fotografia@16112016140052_ImageGetW800

Els dos detinguts gestionaven una associació cannàbica al municipi • L’Ajuntament ha procedit a precintar i tancar el local

La Policia Local de Castelldefels va detenir el passat 15 de novembre a dues persones que gestionaven l’associació cannàbica Aestem acusades de tràfic de drogues. Arran d’una inspecció que tenia per objectiu comprovar els requisits administratius i les queixes veïnals per forts olors a cannabis, la Policia Local va detectar que a l’associació també s’exposava a la venda altres tipus de drogues no permeses per la llei.

Per aquests motius i la quantitat de droga preparada per a la seva venda, els agents van procedir a la detenció dels dos responsables de l’associació per un delicte contra la salut pública.

Segons fonts policials, en el decurs de la inspecció administrativa es van comprovar infraccions en tots els requisits legals relatius al control de socis, altes i baixes d’aquests; i també relatius al control de les substàncies a la venda pel seu consum, tant d’aquelles considerades legals (cannabis i derivats) de les quals no disposaven d’un control de demanda i lliurament al soci consumidor, com de les quals està prohibida la seva venda i distribució (haixix).

L’operatiu policial es va saldar a més amb la incautació de 2.536 grams de marihuana preparada en monodosis per a la venda de marihuana, amb un valor de 15.000 euros; 118 grams d’haixix preparat en monodosi per a la venda, amb un valor de 1.180 euros; 43 pots d’una pomada composta per marihuana (per analitzar-la); 104 cigarrets embolicats, “porros” de marihuana; 5.910 euros en efectiu; i 3 bàscules de precisió.

Per la seva part, l’Ajuntament ha procedit a precintar i tancar la seu de l’associació.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.