Castellano
Català


Afectacions al trànsit de vehicles i autobús per obres a l’avinguda Manuel Girona i carrer Pietat

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

manuelfirona
A l’avinguda Manuel Girona quedarà tallat a la circulació el tram comprès entre la plaça del Castell i la rotonda de la carretera de La Sentiu

A partir de dimarts 31 de juliol, amb motiu de les obres d’urbanització de l’avinguda Manuel Girona i el carrer Pietat, a l’avinguda Manuel Girona quedarà tallat a la circulació el tram comprès entre la plaça del Castell i la rotonda de la carretera de La Sentiu. D’altra banda, el tram de Manuel Girona entre el carrer Pietat i el Castell romandrà en cul de sac mantenint-se els estacionaments i l’accés al Castell (veure plànol).

Per la mateixa raó i fins a nou avís, es veurà afectat l’itinerari de l’autobús CF1. S’anul·len les 4 parades de Manuel Girona. El bus circularà per un itinerari alternatiu a través de l’avinguda Primer de Maig, el carrer Bisbe Urquinaona i el carrer Doctor Marañón en ambdós sentits.

Les obres consisteixen en una reurbanització dels vials, dotant les zones de les xarxes de serveis necessàries, millorant la mobilitat així com la creació d’espais de lleure i zones verdes. S’avançarà per fases per minimitzar els efectes mentre durin les obres.

Pel mateix motiu, durant la primera quinzena d’agost i mentre durin les obres, s’habilitarà un estacionament provisional per obres a l’avinguda Maria Aurèlia Capmany.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.