Castellano
Català


Els agents de proximitat de la Policia Local se sumen al reforç en zones comercials

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

WhatsApp Image 2018-12-13 at 11.39.45

La Policia Local de Castelldefels, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, posa en marxa, un any més, la campanya Grèvol, una iniciativa de reforç de la vigilància policial a les zones comercials de la ciutat, coincidint amb les dates properes a les festes nadalenques, quan augmenten les activitats comercials i les accions relacionades amb l’oci nocturn.

La novetat d’aquest any és que per primera vegada se sumen a la campanya la Unitat de Policia de Proximitat, de recent implantació en l’estructura de la Policia Local.

La campanya Grèvol es desenvolupa des del 10 de desembre fins al 7 de gener. Es tracta d’intensificar la presència de forces de seguretat en els principals barris i centres comercials i mercats, amb un augment de la presència d’agents uniformats i de paisà que patrullaran a peu i en franges horàries on es preveu una afluència més notòria de gent. També s’ampliaran les vigilàncies en els horaris d’obertura i de tancament dels establiments comercials.

Aquest patrullatge, que permetrà mantenir contacte directe amb els comerciants, es completarà amb patrulles en vehicle i amb punts de control. L’objectiu del dispositiu és prevenir i reduir els fets delictius més habituals, principalment furts, robatoris en comerços i estrebades al carrer, que es registren durant aquest període nadalenc i de major concentració de clientela.

Visites a comerços

Aquest dijous 13 de desembre s’ha celebrat la tradicional presentació de la campanya, que cada any s’exemplifica amb la visita a diferents comerços de Castelldefels.

Durant aquestes trobades, responsables governamentals i representants dels cossos de seguretat departeixen amb els comerciants, a qui presenten els serveis de la campanya de seguretat i introdueixen en una sèrie de consells a seguir per prevenir fets delictius.

Entre altres recomanacions, la policia adverteix de la necessitat de no acumular grans quantitats de diners a la caixa registradora, o en la conveniència d’utilitzar sistemes anti-robatori com són els xips i altres mètodes tecnològics, com els mecanismes de detecció de bitllets falsos.

Al recorregut d’aquest dijous han participat l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda (PSC), i els regidors de Comerç, Ana Quesada (Movem), i Governació, Jordi Planell (PSC).

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.