Castellano
Català


La Policia Local i els Mossos d’Esquadra practiquen diverses detencions per delictes de robatori

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

policiadetencion

Es posa en marxa un dispositiu conjunt entre ambdòs cossos policials per prevenir robatoris a l’interior d’habitatges

La Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han efectuat en els darrers 10 dies diverses detencions al municipi per delictes de robatori.

Així, es van produir 5 detencions  per robatori en domicili, i es va detenir  2 persones per robatori a l’interior d’un vehicle i una persona per un delicte de robatori amb violència.

D’altra banda el passat 4 de febrer es va detenir una banda de lladres  que actuava al barri de Can Bou i a la zona del passeig Marítim. La investigació sobre aquest grup delictiu encara està oberta ja que la policia sospita que podria ser el responsable de més robatoris a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Policia Local  de Castelldefels informa, així mateix, que s’ha posat en marxa un dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra per prevenir el robatori a l’interior d’habitatges.

En aquest sentit el cos policial vol agrair la col·laboració ciutadana i recorda als veïns i veïnes que no dubtin en avisar a la policia trucant al 092 o al 112 si creuen que el seu domicili pot ser objecte de robatori.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.