Castellano
Català


La col·laboració ciutadana fa possible la detenció de diversos delinqüents

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local va detenir el passat cap de setmana, del 26 al 27 d’octubre, tres persones que havien intentat robar en l’interior d’un habitatge ubicat al Passeig del Pitort. El robatori no es va consumar perquè al fracturar el vidre d’una finestra amb la intenció d’introduir-se a l’interior del habitatge, va saltar l’alarma de seguretat i els individus van fugir. La policia estima que el grup estava constituït per cinc persones, encara que tres d’elles van poder ser localitzades poc després a l’interior d’una furgoneta estacionada en les proximitats. Gràcies a la identificació d’aquestes persones que va facilitar un testimoni dels fets, la policia els va poder detenir.

D’altra banda, agents de la Policia Local van detenir també dos individus en un edifici situat en el carrer Major quan intentaven sostreure bicicletes d’un traster. Els delinqüents van ser sorpresos “in fraganti” per uns veïns, els quals van retenir-los fins que va arribar la policia, que va procedir a la seva detenció.

 La Policia Local agraeix a la ciutadania la seva participació en la resolució d’aquets casos i recorda la importància que té en la prevenció de delictes la seva col·laboració.

 

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.