Castellano
Català


La col·laboració ciutadana, clau de nou per a evitar un delicte

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local va detenir el passat 4 de novembre dues persones quan intentaven forçar el pany d’un domicili al barri de Montmar. Els agents van ser alertats de la situació per un veí de de l’immoble i van poder detenir als sospitosos in fraganti. Els detinguts estan acusats de temptativa de robatori amb força i han passat a disposició judicial.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana en la prevenció de delictes i la qüalifica “d’imprescindible per tal d’anar modelant el millor clima posssible de seguretat i per a afermançar l’esperit comunitari”.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.