Castellano
Català


Prop de 400 persones han assistit a les xerrades sobre seguretat adreçades a la gent gran

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Aquestes xerrades s’han impartit els dies 25 i 26 de novembre al Centre Cívic Frederic Mompou i han constituït tot un èxit de participació, ja que entre les quatre sessions realitzades, en torns de matí i tarda, s’hi han reunit prop de 400 persones. Les sessions, de caràcter preventiu, han consistit en una sèrie de consells i recomanacions sobre seguretat, adreçats a persones grans: un dels col·lectius més vulnerables a l’hora de ser víctimes de delictes.

Les xerrades han estat conduïdes per agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, tot i que les persones assistents hi han pogut intervenir de manera activa fent consultes sobre el tema o bé explicant les seves experiències. Segons fonts policials, el resultat d’aquesta activitat ha estat molt profitós i es tornarà a repetir de manera periòdica.

DSC_0075_ret

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.