Castellano
Català


La Junta de Seguretat Local posa de relleu els bons resultat en matèria de seguretat a Castelldefels

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Junta Local de Seguretat celebrada aquest passat 13 de febrer i que ha presideix l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha comptat amb la participació del delegat de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, i representants dels quatre cossos de seguretat.

La reunió de treball, que es realitza de manera trimestral al municipi, té com a objectiu millorar-ne la seguretat. L’Ajuntament i els cossos policials de la ciutat (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) s’han reunit  aquest 13 de desembre en una nova sessió de la Junta de Seguretat Local.

A la reunió s’han donat a conèixer dades molt positives respecte al període anterior (desembre 2011-novembre 2012):

1. El total de delictes i faltes a Castelldefels descendeix un 0,4%, gràcies a la bona coordinació entre Policia Local i Mossos d’Esquadra i l’increment dels controls a la ciutat.

2. Els delictes amb violència i intimidació que són aquells que causen major alarma social també disminueixen un 11,3%.

3. Els atropellaments disminueixen un 50 %.

4. Disminueixen els ferits greus en accidents de trànsit més d’un 25%.

Durant la Junta de Seguretat Local s’ha acordat seguir treballant per reduir els accidents de trànsit lleus millorant la visibilitat en els passos de vianants i instal·lant semàfors com el de l’Avinguda de los Baños o el de l’Avinguda Constitució amb Plaça Colón.

El regidor de Governació i Via Pública, David Solé, ha afirmat que durant la Junta de Seguretat Local de Castelldefels va rebre la felicitació del delegat del Govern de la Generalitat, Fernando Brea, i del subdelegat del Govern Central, Emilio Ablanedo “pels bons resultats en matèria de seguretat i per l’excel·lent coordinació entre la Policia Local,  els Mossos d’Esquadra , Cos Nacional de Policia i la Guàrdia Civil en la ciutat de Castelldefels“.

juntaCoincidint amb la campanya de seguretat Grèvol aquest dilluns 16 de desembre es crea un grup de proximitat format per 1 cap i 6 agents de la Policia Local i 1 cap i 6 agents de Mossos d’Esquadra que s’ocuparan de patrullar a peu el centre de la ciutat en els seus diferents torns. La finalitat d’aquesta campanya és millorar la seguretat i poder tenir un major contacte amb els comerciants, veïns i entitats de la ciutat.

David Solé també ha declarat que “se segueix treballant perquè Castelldefels sigui una ciutat més segura i en 2014 s’engegarà un nou sistema de videovigilància als carrers de la ciutat.”

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.