Castellano
Català


La Policia Local aconsella precaució davant peticions de signatures per a aparents causes solidàries

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local alerta la ciutadania davant l’aparició de diversos casos corresponents a una nova modalitat de robatori a la via pública. Aquest sistema consisteix en la sol·licitud de de signatures solidàries per a una aparent causa noble i altruista.  Un cop la víctima ha signat, el delinqüent li fa una abraçada de comiat, moment durant el qual aprofita per treure-li penjolls que porti a sobre com cadenes.

La setmana passada es va produir un robatori d’aquestes característiques quan una jove d’uns 20 anys va abordar un ciutadà de 76  demanant-li el seu suport per a una causa solidària. Seguint el modus operandi d’aquesta mena de delictes  la jove li va sostreure dues cadenes que portava penjades al coll. La policia també ha detectat maniobres semblants de distracció en aquesta mena de delictes.

1911_072

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.