Castellano
Català


Millores en l’ordenació del trànsit en els horaris d’entrada i sortida dels instituts

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

L’Ajuntament i la Policia Local, amb el suport de l’Institut Les Marines i la seva AMPA, posa en marxa a partir de l’11 de març un circuit dissenyat per millorar la circulació i augmentar-ne la seguretat

Donat els bons resultats que l’experiència està donant a altres països europeus,  l’Ajuntament de Castelldefels i la Policia Local, amb el suport de l’Institut Les Marines i la seva AMPA, posa en marxa partir de l’11 de març una zona kiss and ride (“besa’m i ves”) dissenyada per ordenar el trànsit i solucionar els problemes d’estacionament a l’entrada i sortida dels instituts Les Marines i Josep Lluis Sert.

Amb aquesta finalitat, es reserva el carril dret per parar i poder deixar als escolars. D’aquesta manera, els vehicles podran parar en aquest carril un temps màxim d’un minut, com bé indica el nom de la zona, el temps suficient per donar un petó als pares i acomiadar-se fins després de les classes.

A més, s’habilitarà una zona d’estacionament a la plaça Teresa Claramunt per a aquelles famílies que precisin de més temps. En aquesta zona el temps màxim d’estacionament és de 15 minuts.

Amb aquesta iniciativa, es redueix la circulació a un carril i per tant es reforça també la seguretat als passos de vianants reduint les possibilitat d’incidències en un 50%.

Per al bon funcionament de la proposta, es demana molt especialment la col·laboració dels pares i mares que deixin als nens a l’institut demanant-los que respectin el temps màxim d’un minut al carril dret, i utilitzin el carril esquerre per circular i no l’obstaculitzin. Si la mesura té èxit s’estendrà a altres centres de la ciutat.

 

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.