Castellano
Català


La Policia Local deté dos menors per incendiar un contenidor amb una burilla

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Els dos joves més un tercer de 13 anys que els acompanyava van ser retinguts per una altra ciutadana que va donar avís a la policia • Els dos detinguts van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Gavà.

Dos menors de 14 i 15 anys, als quals acompanyava un altre de 13, van ser detinguts per la Policia Local de Castelldefels per incendiar un contenidor d’escombraries després d’haver llançat al seu interior una burilla. Els fets van succeir la matinada del 5 de maig, quan una ciutadana, després de presenciar els fets, va retenir als tres menors i va trucar a la Policia Local. També va ser necessària l’actuació d’una dotació de Bombers per apagar el contenidor incendiat.

Finalment, la Policia Local va procedir a la detenció dels dos menors de 14 i 15 anys, que van ser traslladats (previ avís als seus pares) a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Gavà, mentre que el menor de 13 anys va ser lliurat als seus pares.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.