Castellano
Català


La Policia Local deté un lladre “silenciós”

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Agents de la Policia Local van detenir el passat 21 de maig un delinqüent, el qual havia robat en un habitatge mitjançant l’anomenat mètode “silenciós”; és a dir, havia perpetrat un robatori en un habitatge trobant-se els seus propietaris a l’interior del mateix però sense que s’adonessin del delicte. La policia va comprovar que els objectes que portava l’individu havien estat sostrets d’un habitatge i van procedir a comunicar-ho al propietari del mateix, qui desconeixia els fets.

Amb la col · laboració dels Mossos d’Esquadra es va procedir al registre del domicili del delinqüent on van ser trobats nombrosos objectes robats en anteriors delictes perpetrats a Castelldefels, de manera que se li han pogut imputar alguns robatoris d’aquesta naturalesa esdevinguts amb anterioritat a la ciutat.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.