Castellano
Català


Castelldefels tanca dos establiments per tolerància al consum de substàncies estupefaents

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

El dispositiu es va iniciar arran de les queixes veïnals així com per les diferents actuacions policials

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Castelldefels i de la Policia Local de Castelldefels, van dur a terme el passat mes de juny dues inspeccions administratives en dos locals que desenvolupaven l’activitat de bar.

Arran de les diferents actuacions policials i queixes veïnals, es va portar a terme el passat mes de juny un dispositiu de seguretat que va culminar amb l’entrada administrativa en els dos locals.

En el moment de la intervenció a l’interior dels dos locals, els agents dels dos cossos policials van interposar diferents denúncies per tinença de substàncies estupefaents a usuaris que es trobaven dins dels locals, així com als dos titulars dels establiments.

A banda els agents van posar diverses denúncies als propietaris dels bars entre altres la no presentació de la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil i la no presentació de la llicència municipal.

Posteriorment i amb motiu de les infraccions presentades l’Ajuntament de Castelldefels va procedir a sancionar amb el tancament per un període de 6 mesos als dos establiments per infracció a la Llei 11/2009, de 6 de juliol,de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives per infracció a l’article 47b on es tipifica com a falta molt greu la tolerància al consum de substàncies estupefaents i el tràfic d’aquestes a l’interior de l’establiment.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.