Castellano
Català


La Policia Local celebra amb la ciutadania el dia del seu Patró, el próxim 26 de setembre

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

A l’acte institucional que se celebrarà al teatre Plaza a les 12 h, es sumarà una exhibició de vehicles de diferents cossos de seguretat i diverses demostracions a partir de les 17 h a la plaça de l’Església.

El pròxim 26 de setembre tindrà lloc la celebració del Patro de la Policia Local 2014. Per aquest motiu tindrà lloc al teatre Plaza un acte institucional de reconeixement de la tasca dels diferents cossos de seguretat, així com als agents del cos municipal que han realitzat actuacions destacades al llarg del darrer any.

En aquesta ocasió els actes també comptaran amb l’actuació de la cantant local Angie Benavent i la exhibició d’un vídeo realitzat per l’Ajuntament, el qual mostrarà l’evolució de la Policia Local des de la seva creació.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.