Castellano
Català


Atenció a l’estafa de la grua

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

En els últims mesos la Policia ha detectat la perpetració en diverses localitats del Baix Llobregat d’una estafa realitzada per un delinqüent En relació a aquest tema, la Policia Local ha detectat un cas produït a Castelldefels.
 
Així, el passat 27 d’octubre un comerç de la ciutat va denunciar que un individu es va endinsar en aquest local preguntant si podia deixar durant uns minuts una motxilla de la seva propietat. Quan va tornar a recollir-la, i després de preguntar a la responsable de la botiga si estava sola, va al·legar que era el conductor d’una grua de servei municipal de l’ajuntament i que aquest vehicle s’havia quedat sense gasolina, demanant que li deixés per proveir 60 euros . El presumpte treballador municipal li va prometre tornar en un parell d’hores i tornar-li els diners prestats. Per aconseguir la confiança de la comerciant li va ensenyar la suposada roba de treball que portava dins la motxilla, aconseguint que la comerciant li prestés 60 euros.
Davant d’aquests fets, la Policia Local recomana als comerciants de la ciutat extremar les precaucions davant de situacions similars.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.