Castellano
Català


La Policia Local deté un total de 8 persones i imputa a una altra per diferents delictes

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

 La Policia Local va detenir el passat 29 d’octubre a un total de 8 persones per la comissió de diferents delictes. En el transcurs del dia també va procedir a la imputació d’una novena. Les primeres actuacions es van realitzar amb la detenció de dos individus que van ser sorpresos mentre robaven a l’interior d’un vehicle estacionat al c / 5. La Policia va procedir a la detenció d’aquests individus als quals se’ls acusa d’un presumpte delicte amb força a l’interior de vehicle.

D’altra banda, una persona es va presentar, també el passat 29 d’octubre, a la Prefectura de Policia per interessar-se per un vehicle de la seva propietat que havia estat retirat per la grua municipal. Els agents que l’atenien van observar, llavors, que sobre aquesta persona pesava una ordre de recerca, de manera que, després de verificar la seva identitat, es va procedir a la seva detenció.

Posteriorment es va realitzar la detenció d’una altra persona per un presumpte delicte de desobediència i de resistència a l’autoritat a la Ronda Can Rabadà. Agents de la Policia Local van procedir, d’altra banda, a la detenció de quatre persones acusades d’un delicte de danys esdevingut en l’interior d’una local de la zona d’oci de Castelldefels.

Finalment la policia va efectuar diligències judicials contra un individu, per un presumpte delicte contra la seguretat viària, en conduir sense el permís de conducció pertinent.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.