Castellano
Català


La Junta Local de Seguretat es reuneix per planificar l’estiu

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Aquest 7 de març ha tingut lloc la primera reunió d’aquest any de la Junta Local de Seguretat

Aquestes trobades, convocades per l’Ajuntament i en les quals participen els cossos policials de la ciutat (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) tenen com a objectiu millorar-ne la seguretat. Es tracta de reunions periòdiques que es fan al llarg de l’any tot i que es poden convocar de manera extraordinària  si la situació ho requereix.

En aquesta ocasió la Junta  Local de Seguretat ha abordat la planificació de l’estiu vinent. Així mateix s’ha valorat el desenvolupament del Pla Local de Seguretat i les dades interanuals pel que fa a delictes relacionats amb l’incivisme, el top manta o el robatori a l’interior d’habitatges, entre d’altres temes.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.