Castellano
Català


El millor aliat i el pitjor enemic d’un policia és ell mateix

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

“Construint el teu guerrer interior” és el llibre que presenta aquest dijous, 30 de maig a les 19:00 h a L’Espai del Mar (Club Nàutic) de Castelldefels, David Berengueras, sergent de l’ARRO, una unitat d’intervenció dels Mossos d’Esquadra.

Berengueras té més de 25 anys d’experiència com a policia i bona part de la seva trajectòria professional gira al voltant de la formació de policies i cossos de seguretat a Europa i Estats Units sotmesos a situacions de risc.
Els seus estudis en criminologia i neurociències l’han portat a dissenyar un sistema defensiu apte per a tots els policies del món, basat en l’estudi de les reaccions psicofísiques que experimenten aquests professionals quan es troben davant d’una intervenció armada. Així ho explica en profunditat en el seu primer llibre “Cara a cara davant una intervenció armada”.

A “Construint el teu guerrer interior” Berengueras transmet la seva doble realitat; d’una banda les seves experiències com a policia i per l’altre la seva vida personal. Als 43 anys, amb una vida aparentment perfect,a David es divorcia i pateix emocionalment haver de deixar de viure amb els seus fills. Aquesta circumstància l’obliga a plantejar-se nous objectius vitals i desenvolupa els conceptes mentor i entrenador d’herois, dissenyant un sistema d’entrenament personal per aconseguir que tothom tingui la seva força interior i amb ella pugui afrontar els reptes que li posa per davant la vida, així com la força per aconseguir qualsevol objectiu personal que es plantegi. Es tracta d’un sistema per millorar el cos, la ment, el cor i l’esperit.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.