Castellano
Català


Les zones d’aparcament blava i verda tornaran a ser operatives la setmana vinent

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

A l’inici de la situació d’excepcionalitat provocada per l’emergència sanitària per coronavirus, i amb l’objectiu de facilitar que les persones s’estiguessin a casa, l’Ajuntament de Castelldefels va decretar la gratuïtat de les zones d’aparcament regulat per parquímetre. Ara, amb l’inici del desconfinament progressiu, les zones verda i blava tornen a ser operatives a partir del 25 de maig

Tant la zona blava com la zona verda, tant al nucli urbà com a la zona de la platja, aquests espais d’estacionament han estat de franc des de l’inici de l’estat d’alarma per emergència sanitària, el 14 de març passat.

Ara, amb l’inici del desconfinament i l’entrada de Castelldefels a la fase 1 d’aquest procés, prevista per a la setmana vinent, aquests espais senyalitzats deixen de ser d’estacionament lliure i tornen a ser d’aparcament regulat.

Així, tant al centre de la ciutat com a la zona litoral, aquestes places tornen a ser de pagament i amb horari regulat des de dilluns vinent, dia 25 de maig.

Convé recordar que la funció de la zona blava és estimular l’activitat comercial, ja que facilita la rotació de vehicles. En aquest sentit, l’Ajuntament ha pres aquesta decisió coincidint amb l’entrada a la fase 1, on ja poden obrir les botigues i les terrasses, amb aforament limitat, amb la voluntat d’afavorir la recuperació del teixit comercial i la restauració.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.