Castellano
Català


Policia i establiments valoren positivament el dispositiu de seguretat a les zones d’oci nocturn

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local de Castelldefels va desenvolupar el cap de setmana passat un dispositiu de vigilància, que va incloure efectius no uniformats, per evitar que es produeixin situacions que vulneressin la convivència ciutadana i les mesures de seguretat sanitària per Covid-19 a zona d’oci situada entorn l’avinguda dels Banys

L’Ajuntament de Castelldefels va desplegar el cap de semana passat, des de les 18 h fins a les 3 de la matinada, un dispositiu per reconduir l’ordre públic i impedir que es produïssin situacions com les viscudes l’anterior cap de setmana a algunes zones i establiments d’oci nocturn de la ciutat, especialment a la zona de l’avinguda dels Banys, on va haver moments en què no es van respectar les normes que s’han de seguir en la Fase 2 de la desescalada.

L’objectiu del dispositiu, que va incloure agents no uniformats i va comptar també amb el suport dels Mossos d’Esquadra, va ser supervisar com es desenvolupaven les activitats d’oci nocturn a les zones amb més densitat de terrasses i establiments públics, parant especial atenció al compliment, per part dels locals, de les restriccions d’aforament, evitar les aglomeracions i vetllar perquè se seguís tota la normativa Covid-19.

Els agents es van encarregar de detectar i sancionar tots els incompliments de les mesures preventives de contagi de la malaltia Covid-19 que s’han de respectar en Fase 2 En aquest context es van aixecar tres actes a tres establiments de la zona. En termes generals, “els establiments van agrair i valoren molt positivament el resultat del dispositiu”, expliquen des de la Policia Local de Castelldefels, que va evitar situacions de grans aglomeracions i no compliment de la normativa  com les viscudes l’anterior cap de setmana.

No obstant això, la Policia Local destaca la gran presència de persones a la zona, “la gran majoria procedents d’altres municipis”, i la relaxació en l’ús de la mascareta. “La gran majoria portava la mascareta de manera incorrecta, a la mà, al colze o a la butxaca”, relata la Policia Local. “En aquesta situació va ser suficient procedir per part de la policia a l’apercebiment i les indicacions verbals, sense necessitat de sancionar”.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.