Castellano
Català


Proposada la mediació de la Policia Local per complir amb les normes d’aïllament per la Covid-19

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

L’Ajuntament de Castelldefels ha ofert al Servei de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat el suport de la Unitat de Proximitat de la Policia Local de la ciutat per fer tasques de mediació en el seguiment de les persones del municipi infectades per la Covid-19, o que han estat en contacte amb casos positius, per tal de garantir el compliment de les normes d’aïllament recomanades per les autoritats sanitàries.

L’Ajuntament ha detectat, a través de la informació subministrada pels centres d’atenció primària del municipi, l’incompliment d’aquestes prescripcions per part d’algunes persones. Tot i així, l’alcalde accidental de Castelldefels, Jordi Maresma ha manifestat que “agraïm l’actitud general de responsabilitat de la major part dels veïns i veïnes, però ens preocupa que es generi una certa sensació d’impunitat entre els qui no respecten els protocols sanitaris, ja que posa en perill a tothom i poden malmetre l’esforç col·lectiu i la feina de prevenció del personal sanitari”

En aquest sentit, el consistori ha demanat al Servei de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat informació sobre les accions que s’estan realitzant quan es detecten casos de persones, ja sigui infectades per la Covid-19 o en contacte amb casos positius, que incompleixen les normes d’aïllament recomanades per les autoritats sanitàries. Amb l’oferiment del Servei de Mediació de la Policia Local l’Ajuntament vol contribuir, paral·lelament, a eradicar aquelles conductes inapropiades en aquesta situació.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.