Castellano
Català


El projecte d’educació viària de la Policia Local, reconegut en els XII Premios Ponle Freno

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

 

 
El programa del grup d’Educació per a la Mobilitat Segura (EduMS) de la Policia Local de Castelldefels ha estat un dels tres finalistes en la categoria Ponle Freno Junior, entre més de 100 iniciatives, dels guardons que atorga a nivell estatal el grup audiovisual Atresmedia

Premiar aquelles iniciatives, accions o productes, dirigides a la formació, conscienciació, motivació i difusió de la seguretat viària entre nens i joves, entesa de forma genèrica, tant en les seves conductes com a vianants, ciclistes, patinadors… com del maneig responsable de el vehicle. Aquest és l’objectiu de la categoria Premio Ponle Freno Junior, integrada en els Premis Ponle Freno que atorga a nivell estatal el grup audiovisual Atresmedia.

En aquest context, el projecte “Mi amigo Max”, desenvolupat a Castelldefels pel grup d’Educació per a la Mobilitat Segura (EduMS) de la Policia Local, ha estat un dels tres finalistes de la categoria, entre més de 100 iniciatives. Es tracta d’un projecte d’educació viària coordinat per José Antonio Jiménez i José Luis Muñoz-Torrero i desenvolupat en els centres educatius de la ciutat, que va dirigit a tots els escolars que cursen P5.

Els reconeixements es van lliurar en una cerimònia celebrada el passat 23 d’octubre a l’Edifici del Senat a Madrid. Aquests premis, impulsats per Atresmedia al costat de Fundació AXA, reconeixen cada any les millors accions de l’Estat per reduir les víctimes a la carretera.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.