Castellano
Català


Prop de 50 denúncies per incomplir la restricció de moviments durant el confinament perimetral

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local de Castelldefels i Mossos d’Esquadra van aixecar 49 actes per aquest motiu el segon cap de setmana en vigor d’aquesta mesura extraordinària que busca baixar el nombre de contagis de COVID-19 • D’altres actuacions inclouen les denúncies de 14 trobades de més de sis persones, a 14 persones per no portar mascareta a la via pública o un detingut per desobediència/resistència a l’autoritat

El passat cap de setmana va ser el segon en que estava en vigor el confinament perimetral a Catalunya, que fa que estigui prohibit sortir de la teva població entre les 6h del divendres i les 6h del dilluns (tret de viatges autoritzats relacionats amb qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d’altres). Aquest cap de setmana, la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han procedit a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat, se saltaven aquesta restricció de moviments que busca baixar el nombre de contagis per la COVID-19. En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 49 actes per incompliment d’aquesta restricció des del passat divendres fins al dilluns.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també van aixecar 14 actes per trobades de més de sis persones.

D’altres actuacions policials del cap de setmana han inclòs la denúncia a 14 persones per no portar la mascareta obligatòria a llocs públics.

A més, durant el cap de setmana s’ha produït, per part de Mossos d’Esquadra, la detenció d’una persona per desobediència/resistència a l’autoritat.

La Policia Local de Castelldefels i Mossos d’Esquadra van aixecar 49 actes per aquest motiu el segon cap de setmana en vigor d’aquesta mesura extraordinària que busca baixar el nombre de contagis de COVID-19 • D’altres actuacions inclouen les denúncies de 14 trobades de més de sis persones, a 14 persones per no portar mascareta a la via pública o un detingut per desobediència/resistència a l’autoritat

El passat cap de setmana va ser el segon en que estava en vigor el confinament perimetral a Catalunya, que fa que estigui prohibit sortir de la teva població entre les 6h del divendres i les 6h del dilluns (tret de viatges autoritzats relacionats amb qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d’altres). Aquest cap de setmana, la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han procedit a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat, se saltaven aquesta restricció de moviments que busca baixar el nombre de contagis per la COVID-19. En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 49 actes per incompliment d’aquesta restricció des del passat divendres fins al dilluns.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també van aixecar 14 actes per trobades de més de sis persones.

D’altres actuacions policials del cap de setmana han inclòs la denúncia a 14 persones per no portar la mascareta obligatòria a llocs públics.

A més, durant el cap de setmana s’ha produït, per part de Mossos d’Esquadra, la detenció d’una persona per desobediència/resistència a l’autoritat.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.