Castellano
Català


Cinquanta denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat el pont de la Festa Major d’Hivern

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

La Policia Local de Castelldefels i Mossos d’Esquadra van aixecar 48 actes per no respectar el confinament perimetral municipal i 2 per no respectar el toc de queda nocturn entre divendres 4 i dimarts 8 de desembre • D’altres actuacions inclouen 6 denúncies a locals de restauració per obrir el servei de taules dins de centre comercial, 2 per no respectar el límit d’aforament en establiments i a 2 persones per no portar mascareta a la via pública

El passat cap de setmana era el sisè en que estava en vigor el confinament perimetral municipal a Catalunya, que fa que estigui prohibit sortir de la teva població entre les 6h del divendres i les 6h del dilluns (tret de viatges autoritzats relacionats amb qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d’altres). A més, se li sumava el fet que el dilluns i dimarts eren dies festius a Castelldefels amb motiu de la Festa Major d’Hivern. Aquest llarg cap de setmana, la Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han procedit de nou a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat, se saltaven aquestes restriccions de moviments (i el toc de queda nocturn) que busquen baixar el nombre de contagis per la COVID-19. En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 48 actes per incompliment del confinament perimetral municipal des del passat divendres fins al dilluns i 2 més per no respectar el toc de queda nocturn.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també van aixecar 6 denúncies a locals de restauració per obrir el seu servei de taules dins de centre comercial (prohibit durant el tram 1 de desescalada), 2 denúncies per no respectar el límit d’aforament en establiments i a 2 persones per no portar la mascareta obligatòria a llocs públics.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.