Castellano
Català


Més de 40 denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat els darrers dies

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

 

La Policia Local de Castelldefels i Mossos d’Esquadra van aixecar 41 actes per no respectar el toc de queda nocturn (i el confinament perimetral) • D’altres actuacions inclouen 9 denúncies per no respectar el límit d’aforament (en un apartament), 1 denúncia per no respectar l’horari de tancament d’un establiment (bar) i a 21 persones per no portar mascareta en llocs d’ús obligatori

Castelldefels, com la resta de Catalunya, segueix sota les mesures de restricció de mobilitat associades a la lluita contra la pandèmia de la COVID-19, que inclouen el confinament perimetral (primer va ser municipal els caps de setmana, després comarcal tota la setmana) i el toc de queda nocturn (prohibit circular sense causa justificada entre les 22h i les 6h de cada dia). La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han procedit de nou a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat (qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d’altres), se saltaven aquestes restriccions de moviments que busquen baixar el nombre de contagis per la COVID-19. En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 41 actes per aquests incompliments els darrers dies.

 

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també van aixecar 9 denúncies per no respectar el límit d’aforament en establiments (una festa muntada en un apartament sense cap tipus de mesura de seguretat sanitària) i 1 per no respectar l’horari de tancament d’un establiment (un bar). A més, es van denunciar també 21 persones que no portaven la mascareta en llocs d’ús obligatori.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.