Castellano
Català


La Policia Local coordina un estudi de seguretat pioner per a les operacions amb drons

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

Es tracta d’un estudi aeronàutic de seguretat pioner per a les operacions amb dispositius RPA (Dron) • Aquesta eina donarà suport en múltiples incidències relacionades amb la seguretat

La Policia Local de Castelldefels ha coordinat un estudi aeronàutic de seguretat genèric i pioner per a les seves operacions amb dispositius RPA (DRON).

El dispositiu RPA donará un suport especial amb un plus de qualitat de servei en cas d’accidents, catàtrofes i calamitats públiques, estudis de mobilitat en aquelles vies que presentin problemes amb el trànsit de vehícles, la detecció i suport en les tasques de prevenció i extinció d’incendis, la recerca de persones desaparegudes i el control dels accesos en esdeveniments multitudinaris.

Després de més d’any i mig de desenvolupament s’ha arribat a una coordinació amb els gestors de l’espai aeri, ENAIRE, encarregats del control del trànsit aeri de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat, on s’han establert unes mesures de seguretat per tal que la Policia Local de Castelldefels porti a terme les seves tasques amb aquest dispositiu en espai aeri controlat sense interferir amb les altres aeronaus que sobrevolen aquest espai.

La Policia Local de Castelldefels és pionera en la coordinació d’un estudi de seguretat d’aquestes característiques en l’espai aeri controlat  de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat, segon aeroport més important d’Espanya. Es tracta  d’una aposta ferma de l’Ajuntament per la incorporació de les noves tecnologies al servei dels ciutadans de Castelldefels.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.