Castellano
Català


Més de cinquanta denúncies per incomplir les restriccions de mobilitat durant el cap de setmana

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

 La Policia Local de Castelldefels i Mossos d’Esquadra van aixecar 53 actes per no respectar el confinament perimetral municipal entre divendres 11 i diumenge 13 de desembre • D’altres actuacions inclouen 6 denúncies per reunions de més de sis persones, 1 denúncia per no respectar el límit d’aforament en establiments, 1 per obrir un establiment amb activitat restringida i a 6 persones per no portar mascareta en llocs d’ús obligatori

El passat cap de setmana era el setè en que estava en vigor el confinament perimetral municipal a Catalunya, que fa que estigui prohibit sortir de la teva població entre les 6h del divendres i les 6h del dilluns (tret de viatges autoritzats relacionats amb qüestions de salut, feina o la cura de persones dependents, entre d’altres). La Policia Local de Castelldefels i els Mossos d’Esquadra han procedit de nou a denunciar a aquelles persones que, sense tenir un motiu justificat, se saltaven aquestes restriccions de moviments (i el toc de queda nocturn) que busquen baixar el nombre de contagis per la COVID-19. En total, ambdós Cossos de Seguretat van aixecar 53 actes per incompliment del confinament perimetral municipal des del passat divendres fins al diumenge.

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra també van aixecar 6 denúncies per trobades de més de sis persones (sense mantenir distància, sense portar mascareta i sent de bombolles de convivència diferents),  1 denúncia per no respectar el límit d’aforament en establiments i 1 per obrir un establiment amb activitat restringida. A més, es van denunciar també 6 persones que no portaven la mascareta en llocs d’ús obligatori.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.