Castellano
Català


Castelldefels tanca la platja durant la revetlla de Sant Joan

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

Tota l’extensió de la platja, inclòs el tram de Les Botigues de Sitges, estarà tancat des de les 21h del 23 de juny fins a les 10h del dia 24 • L’accés a la sorra estarà bloquejat al públic en general i només es permetrà l’entrada del veïnat i dels clients dels locals de restauració • La circulació estarà tancada des de l’Avinguda República Argentina, en sentit Sitges • Policia Local i Mossos d’Esquadra treballaran de forma conjunta per evitar la celebració de festes dins de la sorra, entre d’altres qüestions

La platja de Castelldefels, inclòs el tram que correspon a Les Botigues de Sitges, estarà tancada des de les 21h del 23 de juny (Revetlla de Sant Joan) fins a les 10h del 24 de juny (Dia de Sant Joan). D’aquesta manera, Castelldefels segueix les recomanacions formulades pel Procicat per evitar el risc d’un increment de contagis per la COVID-19 durant la celebració de la revetlla.

L’accés a la sorra estarà bloquejat al públic en general (amb cintes i cartelleria) i només es permetrà el pas dels veïns de la zona i dels clients dels locals de restauració. En el cas de les guinguetes, només obriran 3 d’elles. El seu horari de tancament serà la 1h de la matinada, com la resta del sector de l’hostaleria.

Pel que fa a la circulació, estarà tancat el trànsit des de l’Avinguda República Argentina en sentit Sitges (entre República Argentina i c/Penyeta Roja) des de les 18h, amb l’excepció dels veïns que acreditin que el seu domicili es troba en aquesta zona.

Els serveis de tren, per part de Renfe Rodalies, seran els habituals d’una revetlla. Això implica un increment del nombre de trens i de la seva freqüència de pas, així com d’un dispositiu especial de 23 vigilants de seguretat per tal de controlar l’afluència de les persones.

El dispositiu policial (Policia Local i Mossos d’Esquadra) serà de 130 efectius. La feina conjunta d’ambdós Cossos de Seguretat inclourà, entre d’altres coses, el control del compliment de les normes de seguretat sanitària, de l’accés a la platja, que no se celebrin festes dins de la sorra, i també el control de substàncies estupefaents (amb el suport de la unitat canina, tant a l’arribada com a la sortida).

Durant la Revetlla s’ubicarà un Punt Lila fixe a l’Avinguda dels Banys amb Passeig Marítim, amb el suport de dues parelles itinerants. Estarà operatiu des de les 22h fins a les 4h de la matinada. Recordem que el Punt Lila és un servei d’informació i atenció sobre les agressions sexistes i LGTBI-fòbiques que actua de forma

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.