Castellano
Català


La Policia Local distingeix a agents i ciutadania que han millorat la seguretat i la convivència

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

Amb motiu de la celebració del Patró de la Policia Local de Castelldefels el passat 29 de setmbre, el cos i l’Ajuntament han volgut reconèixer la tasca destacada aquest any dels seus i les seves agents així com de la ciutadania que ha contribuït a millorar la seguretat i la convivència al municipi

Amb motiu de la celebració del Patró de la Policia Local, el cos i l’Ajuntament han volgut reconèixer la tasca destacada aquest any dels seus agents així com de la ciutadania que ha contribuït a millorar la seguretat i la convivència al municipi.

El passat 29 setembre, el centre Frederic Mompou va acollir la celebració oficial del Patró de la Policia Local de Castelldefels. L’acte va integrar el lliurament de reconeixements a la tasca dels agents del cos que han realitzat actuacions destacades durant l’últim any així com la concessió de medalles al mèrit policial i insígnies pel compliment de 25 anys de servei.

De la mateixa manera, Ajuntament i Policia Local han volgut donar reconeixements per la seva col·laboració en actuacions destacades a la ciutadania que ha col·laborat a millorar la seguretat i la convivència a Castelldefels.

L’acte va comptar també amb les intervencions de l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, el regidor de Governació i Seguretat, Jordi Planell, i el cap de la Policia Local, Leoncio Piquer. Tambè van participar de l’acte l’antic cap de la Policia local, Raúl Vergel, i representants d’altres cossos policials que operen a Castelldefels (Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil) així com representants de les institucions i empreses guardonades.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.