Castellano
Català


Policia Local i Mossos d’Esquadra reforcen la seguretat durant la campanya de Nadal

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

En marxa la Campanya Grèvol, d’increment de la vigilància en zones comercials • Aquest patrullatge, que permet mantenir contacte directe amb els comerciants, es completa amb patrulles en vehicle i amb punts de control

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Castelldefels posen en marxa, un any més, la campanya Grèvol, una iniciativa de reforç de la vigilància policial a les zones comercials de la ciutat, coincidint amb les dates properes a les festes nadalenques, quan augmenten les activitats comercials i les accions relacionades amb l’oci nocturn. Enguany, a més, es fa amb la particularitat que la campanya arrenca amb la COVID-19 encara present, amb mesures de seguretat sanitàries que afecten també a l’àmbit comercial (obligatorietat de mascareta a l’interior dels locals, etc).

La campanya Grèvol consisteix en intensificar la presència de forces de seguretat en els principals barris, centres comercials i mercats, amb un augment de la presència d’agents uniformats i de paisà que patrullen a peu i en franges horàries on es preveu una afluència més notòria de gent. També s’amplien les vigilàncies en els horaris d’obertura i de tancament dels establiments comercials.

Aquest patrullatge, que permet mantenir contacte directe amb els comerciants, es completa amb patrulles en vehicle i amb punts de control. L’objectiu del dispositiu és prevenir i reduir els fets delictius més habituals, principalment furts, robatoris en comerços i estrebades al carrer, que es registren durant aquest període nadalenc i de major concentració de clientela.
Visites a comerços

El passat 9 de desembre es va celebrar la tradicional presentació de la campanya, que cada any s’exemplifica amb la visita a diferents comerços de Castelldefels.

Durant aquestes trobades, responsables governamentals i representants dels cossos de seguretat departeixen amb els comerciants, a qui presenten els serveis de la campanya de seguretat i introdueixen en una sèrie de consells a seguir per prevenir fets delictius.

Entre altres recomanacions, la policia adverteix de la necessitat de no acumular grans quantitats de diners a la caixa registradora, o en la conveniència d’utilitzar sistemes anti-robatori com són els xips i altres mètodes tecnològics, com els mecanismes de detecció de bitllets falsos.

Al recorregut van participar l’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i els regidors de Comerç, Xavier Amate, i Governació, Jordi Planell, així com representants de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Castelldefels.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.