Castellano
Català


La Policia Local alerta sobre diversos tipus d’intent d’estafa

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

 

El cos de seguretat demana que la ciutadania extremi la precaució davant de pràctiques que intenten suplantar la identitat de persones, empreses o serveis com bancs, Correus o empreses de missatgeria o dels propis Bombers per aconseguir les dades bancàries de les persones que reben aquests missatges

La Policia Local de Castelldefels alerta la ciutadania sobre diversos tipus d’intent d’estafa basats en el Phishing, engany a una persona guanyant-se la seva confiança fent-se passar per una altra persona, empresa o servei de confiança per acabar obtenint les dades bancàries de la víctima. La gran majoria d’aquestes estafes es vehiculen a través de mails o missatges SMS que la víctima rep i que li conviden a fer una gestió per poder recollir un paquet, ajudar en una suposada donació per un menjador social, entre d’altres.

 

La Policia Local demana que la ciutadania desconfiï d’aquells missatges a través dels quals se li demanen dades personals i/o bancàries per obtenir algun obsequi, poder recollir un paquet, fer un donatiu, etc. Si no estem segurs de la persona, empresa o servei que suposadament es posa en contacte amb nosaltres, no cliquem a cap dels enllaços que acostumen a acompanyar aquests mails o SMS.

 

Davant de qualsevol estafa, no dubtin en comunicar i denunciar-la a la Policia Local de Castelldefels, a través dels telèfons 092 / 93 636 03 20 o en persona a la seu local del cos (Plaça de l’Esperanto, 4).

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.