Castellano
Català


Conductor de vehicle denunciat penalment per causar un accident de trànsit i fugir del lloc

Escrito por comunicacio. Posteado en Notícies

La Policia Local va detenir-lo després de xocar amb una motocicleta, ferir el seu conductor arran del xoc i no prestar-li assistència

La Policia Local de Castelldefels va rebre el passat dijous diverses trucades que informaven d’un accident de trànsit al centre del poble entre un turisme i una motocicleta. El conductor de la motocicleta va resultar ferit, mentre el vehicle causant de l’accident havia fugit del lloc dels fets.

Gràcies a l’informació facilitada pels testimonis pel que fa a les característiques del vehicle que havia fugit, agents de la Policia Local de Castelldefels van poder determinar la placa del vehicle causant.

Arran de la investigació es va localitzar el vehicle i es va poder identificar el seu conductor. Després de realitzar-li les proves d’alcoholèmia, va donar positiu amb una tasa de 0.55 mg/l en aire expirat.

Per aquest motiu, es van realitzar diligències penals per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i abandonar el lloc de l’accident el conductor d’un vehicle sense prestar assistència a la persona.

La persona ferida va ser traslladada a l’Hospital de Viladecans amb contusions. Malgrat això, i sortosament, el seu pronòstic va ser lleu.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.