Castellano
Català


La celebració del Patró de la Policia Local, el 27 de setembre

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

IMG_2696 El proper divendres 27 de setembre tindrà lloc la celebració del Patró de la Policia Local amb diferents iniciatives. D’una banda, a les 12 h se celebrarà al teatre Plaza un acte institucional de reconeixement de la tasca dels agents que han realitzat actuacions destacades durant l’últim any. També es concediran medalles al mèrit policial i insígnies pel compliment de 25 anys de servei en el cos. A la tarda, a partir de les 17 h, tindrà lloc a la plaça de l’Església, una exhibició de vehicles de diferents cossos de seguretat i diverses demostracions.

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.