Castellano
Català


Campanya de prevenció de lesions medul·lars i cerebrals per a alumnat de 4t d’ESO

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

Amb el títol de “Game Over”, la impulsarà, al març, la Policia Local de Castelldefels amb la col·Laboració de la Fundació Institut Guttmann • Per segon any consecutiu, vol conscienciar els joves sobre els accidents de trànsit i les lesions medul·lars.

El Departament d’Educació per a la Mobilitat Segura de la Policia Local de Castelldefels, en col·laboració amb la Fundació Institut Guttmann, el mes de març arribarà als diferents centres d’ensenyament secundari de la nostra ciutat el programa “Game Over”.

L’Institut Guttmann és un referent internacional en la investigació, tractament i rehabilitació de lesions medul·lars, danys cerebrals i discapacitats d’origen neurològic.

La campanya s’adreçarà a l’alumnat de 4t d’ESO. Consistirà en la celebració de sessions d’informació i sensibilització en format xerrada-debat amb projecció de material audiovisual. Aquestes sessions estaran presentades per un jove afectat de lesió medul·lar.

L’any passat, la Policia Local va comptar amb la participació de Mireia Sanz, col·laboradora en diversos espais de seguretat viària a TV3 i protagonista de campanyes de sensibilització de Servei Català de Trànsit, i de Jordi Vilaseca, monitor viari de la Fundació Guttmann i coordinador del Projecte Auriga d’Educació Viària de la Fundació Avertis.

Els centres participants són els instituts Les Marines, Mediterrània i Sert, i els centres escolars Frangoal, La Ginesta, Petit Món-Felisa Bastida i Sant Ferran.

+INFO: edumscastelldefels.blogspot.com.es 

lesionsmedulars

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.