Castellano
Català


A partir del pròxim 27 de gener, obres d’asfaltat a la zona centre

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

A partir del pròxim dilluns 27 gener i des de les 08,00 hores  es procedirà a realitzar  una campanya d’asfaltat a la zona centre.  Les vies afectades seran el tram comprès entre la rotonda de Santiago Rusiñol-Dr.. Trueta i la rotonda d’Arcadi Balaguer.

Per aquest motiu es deixarà obert al trànsit el sentit platja en aquesta zona i es desviarà el sentit muntanya. Aquells conductors  que vulguin accedir al centre urbà des de la zona de la platja, ho podran fer per C/ Llibertat, o per Diagonal-Fleming-Lluis Companys . D’aquestes restriccions estaran exempts els vehicles pesants i els autobusos.

rotonda
   
 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.