Castellano
Català


La Policia Local recomana a la gent gran extremar la prudència a l’hora de permetre l’entrada als seus domicilis de persones desconegudes

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

El passat 24 de gener dos individus van aconseguir accedir al domicili d’una veïna de Castelldefels de 84 anys sol · licitant comprovar l’estat de la seva rentadora amb l’argument que s’havia produït un incendi en els comptadors de la llum. La propietària de l’immoble, que va donar crèdit a la veracitat dels fets, els va franquejar l’entrada de casa seva. Quan van marxar, la propietària de la casa es va adonar que li faltaven unes arracades d’or i 70 euros en metàl · lic que tenia a la tauleta de nit.

Per prevenir furts d’aquest tipus, la Policia Local recomana a les persones grans que no deixin entrar en els seus domicilis a persones desconegudes i que, davant de qualsevol dubte al respecte, es posin en contacte amb la Policia Local.

PlEsperanto

 

 

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.