Castellano
Català


La Policia Local, sensibilitzada amb les emissions de gasos contaminants

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

El cos municipal de Castelldefels s’està desplaçant als centres educatius en un vehicle 100% elèctric, una iniciativa del seu departament d’Educació per a la Mobilitat Segura (EDUMS), per potenciar la sostenibilitat i la defensa del medi ambient.

Durant aquesta setmana La policia Local de Castelldefels s’està desplaçant als centres educatius en un vehicle 100% elèctric amb zero emissions de gasos contaminants, que ha cedit temporalment l’empresa Nissan.

Des del departament d’Educació per a la Mobilitat Segura, i dins dels valors de la Policia Local de valors de potenciar la sostenibilitat i la defensa del medi ambient, el cos està totalment a favor de l’ús d’aquest tipus de vehicles no contaminants.

cotxe

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.