Castellano
Català


La Policia Local comença a multar pel mal ús del servei Barri Net

Escrit per comunicacio. Postejat a Notícies

El servei de recollida de restes de poda i mobles i trastos vells va canviar la seva distribució de zones el passat 1 de març • Després d’un període d’informació i advertiment, el cos policial local inicia la sanció a aquelles persones que no compleixen l’ordenança municipal

El passat 1 de març es va iniciar la nova distribució per barris del servei Barri Net, de recollida de restes vegetals, mobles i trastos vells en el municipi de Castelldefels. L’objectiu d’aquest canvi és la millora en l’eficiència del servei i la reducció dels abocaments incontrolats.

Entre els mesos de març i abril, l’equip d’Agents Cívics ha realitzat 1618 advertiments relacionats amb abocaments incorrectes, tant de mobles i trastos vells com de restes de poda. Es tracta de veïns i veïnes que no han respectat el dia en què han de treure els trastos vells i les restes vegetals en el seu carrer. Finalitzada aquesta primera etapa d’informació i advertiments, la Policia Local comença a sancionar per incompliment de l’ordenança municipal.

Recordem la importància de dipositar les restes vegetals, els mobles i trastos vells entre les 21 i les 23 hores el dia assignat a cada barri, excepte les vigílies de festius i els dies 23 i 30 de desembre. El màxim permès és de 4 metres cúbics de restes de poda i de tres peces de mobles o trastos vells en cada ocasió.

Si els mobles, trastos vells i restes vegetals no es poden dipositar el dia que toca, es poden portar a la Deixalleria municipal.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que es comprometi en la preservació i manteniment dels carrers i espais públics, evitant en tot moment els actes incívics com dipositar els residus de forma incorrecta.

+ INFO: barrinet.castelldefels.org/

Adreça

  • Plaça Esperanto, 4 (Barri Centre)
    08860 Castelldefels
  • Gestions d'estrangeria i DNI (Policia Nacional)
    a l'ala esquerra del mateix edifici.

Contacte

  • 092 * / 936 360 320
* Cost de la trucada subjecte a la tarifa del seu operador de telefonia
* Coste de la llamada sujeto a la tarifa de su operador de telefonía

Horari

24 hores els 365 dies de l’any.